Back to top

Kennisborging en Communicatie

Wanneer alle registratie omtrent de chemische producten en de blootstelling op orde is, wordt het delen van deze kennis en informatie van groot belang. De actuele veiligheidsinformatie moet op de werkplek terecht komen. Bij veranderingen in bijvoorbeeld grenswaarden, classificaties of samenstelling,  moet u dit weten en verlangt de wet dat uw collega’s op de werkvloer verwittigd worden. Hierbij is het natuurlijk ook van groot belang dat de toegepaste veiligheidsmaatregelen de blootstelling nog steeds voldoende terugbrengen.

Toxic Opleidingen

Alle modules in de Toxic Safety Solutions zorgen dat de informatie over uw producten, de blootstelling en getroffen maatregelen actueel blijft en dat u een notificatie ontvangt als er iets door ons geactualiseerd is. Ook het delen van deze informatie met de werkvloer is eenvoudig te regelen met de online links die u zelf kunt aanmaken in Toxic.

 

Wanneer u deze kennis wilt borgen en nog beter wilt interpreteren dan is er voor u de opleiding Certified Chemical Safety Expert. In het geval de veiligheidskennis voor de werkvloer geüpdatet moet worden is Toxic e-learning de oplossing. Via annimaties wordt bewustwording over (on)veilig gedrag versterkt. 

 

Inventariseren

Wat moet ik als veiligheidsprofessional bijhouden?

Registeren

Waarom is het wettelijk stoffenregister en registreren van blootstelling belangrijk?

Maatregelen

Hoe zorg ik als veiligheidsprofessional dat de werkvloer veilig is?

Communicatie

Hoe ga ik als veiligheidsprofessional de veiligheidsinformatie en maatregelen communiceren?