Back to top

Toxic Kennissessie 4 SZW zelfinspectie stappen

Toxic Kennissessie SZW 4 stappen zelfinspectie                                                           Webinar op 18 november  a.s. van 13:00 - 16:00.

 

SZW heeft een zelfinspectiemodel voor het veilig werken met gevaarlijke stoffen ontwikkeld. Het model is gebasseerd op vier stappen. De arbeidsinspectie SZW controleert volgens deze stappen.Toxic heeft per stap een oplossing en kan u ondersteunen. Ongeacht met welke stap u bezg bent of waar u vragen over heeft.

 

Ook voor Toxic klanten geldt dat een eerste stap bijvoorbeeld inventarisatie van chemische stoffen snel en goed genomen is maar dat soms de kennis ontbreekt om de tweede stap, het schatten/meten van blootstelling, te implementeren.

Deze kennissessie gaat in op de 4 stappen van Inspectie en licht tevens toe op welke wijze je Toxic Productregistratie en Toxic Blootstellingsberekingen goed kan toepassen. De kennissessie is bedoeld voor Toxic klanten of organisaties die ook met één van deze stappen bezig zijn. Voor slechts €99.- pp (excl btw) krijgt u een update van Toxic Productregistratie en Toxic Blootstellingsberekeningen. In een paar uurtjes bent u bijgepraat en kunt u vragen stellen. Makkelijk voor Toxic klanten en overige geïnteresseerden. Ook adviseurs zijn welkom.   

Programma

13:00- 14:30  Stappen zelfinspectie 1 & 2/uitleg Toxic Productregistratie en Blootstellingsberekeningen

14:30 - 14:45 Pauze

14:45 - 15:30 Stappen zelfinspectie 3 & 4 / Uitleg Toxic Productregistratie en Blootstellingsberekeningen/meten en trainingen

15:30 - 16:00 Vragen