Toxic: Alles onder controle

Back to top

Toxic® Wettelijk Stoffenregister

Naast onze tevreden klanten van Toxic® Safety Solution. Gaven een aantal andere RI&E-plichtige organisaties, met juist een beperkt aantal gevaarlijke stoffen, bij ons aan behoefte te hebben aan een stoffenregister wat wel gecheckt is volgens REACH en de SZW-lijst maar wat men zelf verder wil bijhouden en waar de veiligheidsprofessional ook zelf de werkplekinstructiekaarten wil maken. Voor deze organsaties is een andere oplossing bedacht: het Toxic® Wettelijk Stoffenregister. 

Het Toxic® Wettelijk Stoffenregister is een register wat maximaal 50 gevaarlijke stoffen/chemische producten (heeft u meer dan 50 stoffen dan is het voordeliger om Toxic uw register actief bij te laten houden met Toxic® Safety Solution. Zie de verschillen) voor u:

  • registreert,
  • een jaar lang een notificatie naar u verstuurt wanneer er zaken aangepast moeten worden,
  • éénmalig al uw gevaarlijke stoffen controleert op basis van Reach en de SZW-lijst.

Met het door ons gevulde Toxic® Wettelijk Stoffenregister voldoet u aan de wettelijke registratieplicht van gevaarlijke stoffen/chemische producten. U heeft dus de juiste (wettelijke) basis om zelf verder aan de slag te gaan. U heeft met dit register inzichtelijk welke stoffen schadelijk zijn en kunt maatregelen nemen om uw werkvloer te beschermen. Lees de brochure voor meer informatie.

 

 

We sturen u een bericht wanneer er iets verandert in de samenstelling van uw producten of als er veranderingen zijn volgens de wet. U kunt uw stoffenregister gelijk aanpassen om compliant te blijven. Met deze notificaties mist u niets.

Voor slechts € 499,- (excl. btw) ontvangt u uw gevulde en gecontroleerde wettelijk stoffenregister in excel. Zie voorbeeld.

PS: Heeft u meer dan 50 stoffen dan is het voordeliger om Toxic uw register actief bij te laten houden met Toxic® Safety Solution. Zie de verschillen.