Toxic: Alles onder controle

Back to top

Opleiding Certified Chemical Safety Expert® (CCSE®)

Heeft u al eens gedacht, als veiligheidsprofessionals, aan de toonaaangevende opleiding CCSE® (Chemical Safety Expert) veilig werken met chemische producten met certificering ?

CCSE® geeft u namelijk een verbreding van uw chemische veiligheid kennis en is een perfecte aanvulling op uw basiskennis die u opdoet op de VCA, MVK en HVK opleidingen. 

Na het volgen van CCSE® bent u op de hoogte van specifieke wetgeving, kent u het proces omtrent werken met gevaarlijke stoffen, herkent u situaties, valkuilen en weet u incidenten te voorkomen. 

Toxic® E-learning basisniveau chemische veiligheid werkvloer

Toxic® e-learning basisniveau chemische veiligheid veilig werken met chemische producten voor uw werkvloer.

De e-learning bewustwording veilig werken met chemische producten voor uw werkvloer is bijzonder omdat deze ook vaak op maat gemaakt wordt. We nemen foto's en leggen specifieke situaties voor die van toepassing zijn op uw werkvloer.

Door dit op maat aan te bieden herkent men de omgeving en de processen en wordt de veiligheidscultuur bij u pas echt versterkt en behaalt u goede resultaten.  

Unieke MVK-opleiding die in modules af te nemen is.

Bent u een veiligheidsprofessional en werkzaam op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden of bent u nieuw binnen dit vakgebied en wilt u zich binnen zeer korte tijd gaan specialiseren en onderscheiden via een opleiding dan is de modulaire MVK-opleiding van Sdu en Toxic uitermate geschikt voor u.

Uniek aan deze MVK-opleiding is dat u ervoor kunt kiezen de hele opleiding in één keer te volgen (3 modules), maar u kunt er ook voor kiezen om eerst Module 1 te volgen.

Na het volgen van Module 1 mag u zich al Preventiekundige niveau 3 noemen. Dat is al na 5 lesdagen!

Back to top

Nieuws over veilig werken met gevaarlijke stoffen