Back to top

CCSE® Summerschool

juli - september 2020

Nu u waarschijnlijk geen wilde vakantieplannen heeft besteed de tijd nuttig. Volg een opleiding met praktische kennis en verdieping bij het veilig werken met chemische producten.

Einde van het jaar heeft u het vaak druk met audits en inspecties. In de zomer is het vaak een stuk rustiger. Besteed die rustige vakantieperiode nuttig en volg de CCSE© (Certified Chemical Safety Expert) opleiding. Om u en uw leidinggevende over de streep te trekken geven we u ook nog eens € 500,- korting. Van 2.599,- voor €2.099,- (excl. btw) per deelnemer.

Na het volgen is uw kennis over chemische veiligheid en wetgeving up-to-date, u herkent situaties en weet deze te voorkomen. Een gedetailleerde en praktisch uit te voeren RI&E gevaarlijke stoffen is nu gemakkelijk te maken of aan te scherpen. 

 

  

 

 

Summerschool data & locaties

8, 22 en 29 juli (loopt)

BCN Eindhoven

5, 19 en 26 augustus (loopt)

Van der Valk Breukelen

2, 16 en 23 september (laatste plekken)

BCN Rotterdam

 

Overige data zonder korting

Toepasbare Kennis

De CCSE opleiding ondersteunt u met praktische en toepasbare kennis, maar biedt ook een verdiepingsslag waar het gaat om veilig werken met chemische producten. Zie brochure. Schrijf u nu in met €500,- korting. Ga naar www.sdujuridischeopleidingen.nl of gebruik de aanmeldbutton.

 

Hoe ervaren deelnemers CCSE

Vincent de Koning, SHE Officer van Vopak, heeft ook CCSE gevolgd en examen gedaan. We hebben hem een aantal vragen gesteld.

Waarom heeft u gekozen voor CCSE?

Om mijn kennis niet alleen te verbreden maar ook te verdiepen met name op het gebied van blootstelling en de interpretaties hierop.

Hoe heeft u de opleiding ervaren?

Als weliswaar een flink pakket, zeker het examen maar meer dan de moeite waard.

Op welke wijze heeft CCSE bijgedragen aan uw professionele ontwikkeling en uitoefenen van uw professie?

Het heeft mij breder inzetbaar gemaakt in mijn vakgebied door de detailslag.

Certificering

In overleg met de board van de stichting CCSE© (zie www.ccse.nl) is een curriculum ontwikkeld dat intensief, doordacht en vooral praktijkgericht is. Na het behalen van het examen kunt u zich Certified Chemical Safety Expert noemen en kunt u zich inschrijven in het register. Daarna blijft u jaarlijks op de hoogte door de permanente educatie CCSE©. 

 CCSE-opleiding is de enige opleiding in Nederland op het gebied van chemische veiligheid met een certificering.

Al 400 veiligheidsprofessionals hebben deelgenomen aan CCSE© 

Er hebben al ruim 400 veiligheidsprofessionals deelgenomen aan CCSE©. Zorg dat u ook de opleiding volgt en de persoonlijke certificering behaald. 

Contact

Jimmy Bas of Dennis Mackaaij  (070) 378 0162 Toxic@sdu.nl