Back to top

Certified Chemical Safety Expert (CCSE)® SUMMERSCHOOL

juli - september 2021

De corona crisis heeft veel veiligheidsprofessionals het afgelopen jaar extra werk opgeleverd. Nu we allemaal langzaam door het toenemend aantal vaccinaties weer zicht hebben op dat deze zomer enigzins normaal wordt, breekt er een rustigere periode aan. In ieder geval tot de audits beginnen. Maak daarom goed gebruik van deze luwte en investeer uw tijd nuttig. Volg deze zomer dé verdiepende opleiding die praktische kennis combineert met theorie over veilig werken met chemische producten: Certified Chemical Safety Expert

Om de beslissing nog gemakkelijker te maken, geven we u ook nog eens € 400,- korting. Van € 2.780,- voor slechts € 2.380,- (excl. btw) per deelnemer.

Na het volgen van de CCSE® opleiding is uw kennis over chemische veiligheid en wetgeving up-to-date, herkent u gevaarlijke situaties en weet u deze te voorkomen. Een gedetailleerde en praktisch uit te voeren RI&E gevaarlijke stoffen is bijvoorbeeld nu gemakkelijk te maken of aan te scherpen.

 

Tevens kunt u SDS-en lezen en deze vertalen naar werkplekinstructiekaarten, wordt er ingegaan op opslag, kent u de verschillen tussen de verschillende stoffenlijsten, kent u de verschillende PBM’s, wordt uw basiskennis omtrent chemie bijgespijkerd, weet u welke maatregelen u kunt treffen en hoe u deze kunt communiceren. U wordt (nog meer) adviesvaardig met CCSE.

 

      

 

 

Opleidingsdata/Locatie met Summerschoolkorting

5, 15 en 29 juli al actief

BCN Utrecht (Daltonlaan)

9,19 en 26 augustus nog 1 plek over

BCN Rotterdam

7, 15 en 23 september nog 1 plek over

BCN Utrecht (Daltonlaan)

 

Overige: data zonder korting

Toepasbare Kennis

De CCSE opleiding ondersteunt u met praktische en toepasbare kennis, maar biedt ook een verdiepingsslag waar het gaat om veilig werken met chemische producten. Zie de brochure. Schrijf u nu in met €400,- korting. Ga naar www.sdujuridischeopleidingen.nl of gebruik de aanmeldbutton.

Door de coronamaatregelen hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar (Max is 12 deelnemers), dus let op: vol = vol!

Certificering

In overleg met de board van de stichting CCSE© (www.ccse.nl) is een curriculum ontwikkeld dat intensief, doordacht en vooral praktijkgericht is. Na het behalen van het examen mag u zich Certified Chemical Safety Expert noemen en kunt u zich inschrijven in het register.

Daarna blijft u jaarlijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door CCSE praktijkdagen (met veel cases van andere gecertificeerde vakgenoten) en door het volgen van events in het kader van de permanente educatie CCSE©.

De CCSE opleiding is de enige opleiding in Nederland op het gebied van chemische veiligheid met een certificering. 

Al 500 veiligheidsprofessionals hebben deelgenomen aan CCSE© 

Er hebben al 500 veiligheidsprofessionals deelgenomen aan CCSE©. Zorg dat u ook de opleiding volgt en de persoonlijke certificering behaalt. 

Contact

Bel met (070) 378 0162 of stuur een e-mail naar toxic@sdu.nl voor meer informatie.