Back to top

Wat vinden onze klanten?

Back to top

Toxic Safety Solution is een oplossing voor iedereen, ongeacht de grootte van de organisatie. Onze klanten bevinden zich in de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, bouw, overheid en maakindustrie. De organisatie Toxic is op dit moment actief in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

‘Dankzij Toxic hebben we de juiste, actuele informatie over chemische stoffen daar, waar en wanneer we die nodig hebben’

Bij Bakker Magnetics wisten ze te weinig over de toxische stoffen waarmee wordt gewerkt en ook niet precies waar deze zich in het bedrijf bevinden. Daarom nam het industriële bedrijf een abonnement op een kleine zestig stoffen. Het maatwerk is één van de punten die manager interne projecten en QHSE Frank van Asten het meest aanspreken in Toxic.

Frank van Asten

manager interne projecten en QHSE Bakker Magnetics

'Beknopt, meerdere talen en gemak'

Ballast Nedam Parking Marine & Civil maakt gebruik van Toxic Safety Solution voor het omgaan en beheer van chemische producten en gevaarlijke stoffen. Zodoende voldoet men aan de Arbowet en de Europese stoffenwetgeving REACH.

Gerry Havekotte

HSE-Projectmanager bij Ballast Nedam Parking Marine & Civil

‘Als jij niet weet dat stoffen risico’s met zich meebrengen, handel je daar ook niet naar’

Ronald Schoenmakers vertelt dat op dat gebied nog ruimte is voor verbetering.  “Een behoorlijke uitdaging, want veilig omgaan met chemische stoffen is geen populair onderwerp”, vertelt hij. 

Ronald Schoenmakers

HSE-specialist (Health Safety and Environment) bij Transavia

'Toxic is altijd actueel'

Loppersum is een van de gemeenten die recent de voordelen van Toxic ontdekten. De kennis over gevaarlijke stoffen zat tot voor kort in de hoofden van een beperkt aantal mensen en de Noord-Groningse gemeente werkte met verouderde veiligheidsbladen. Met een paar muisklikken beschikt nu iedereen die met chemische producten werkt over volledige en altijd actuele informatie.

Herman Bos

VCA-coördinator gemeente Loppersum

‘Door Toxic weten we zeker dat veiligheidsbladen up-to-date zijn’

Bij Rietlanden Terminals nemen ze geen risico en wordt van iedere gevaarlijke situatie een melding gemaakt. Olie die gemorst wordt, een helm die vergeten wordt en een leiding die lekt: alles wordt tijdens het ochtendoverleg besproken en vastgelegd. 

Solvej Schenk

HSEQ-manager Rietlanden Terminals