Back to top

NIEUW Toxic Blootstellingsberekeningen, meest gebruiksvriendelijk en volgens de laatste technische standaard ontwikkeld

Blootstelling aan gevaarlijke stoffen berekenen via blootstellingsscenario's hoeft niet moeilijk te zijn. 

Werken met Toxic Blootstellingsberekeningen heeft de volgende voordelen:

 U doorloopt stap voor stap het proces van een blootstellingsberekening met heldere toelichtingen.

 U hoeft zelf geen grenswaardes op te zoeken of in te voeren. 

Gekoppeld aan uw huidige productgegevens in Toxic, maar ook als module los te gebruiken met importmogelijkheid voor organisaties die nu een eigen register in Excel hebben.

Gebruikmakend van beproefd en gevalideerd tier 1 model (ECETOC-TRA) voor blootstellingsberekeningen met uitgebreide onderbouwing.

Direct zichtbaar wat de impact is van uw veiligheidsmaatregelen terwijl u deze toevoegt aan uw berekening (deze stap wordt in de loop van 2021 gerealiseerd)

Bouw testscenario's bij nieuwe processen of bij het aanpassen van bestaande processen om te zien welke maatregelen getroffen moeten worden.

Overzichtelijke rapportages, aan te passen naar uw wensen en of de vragen van inspecteurs en auditors.

Snel inzichtelijk welke (bedrijfs)processen geraakt worden door wijzigingen in wetgeving en/of grenswaarden. U heeft dit ook inzichtelijk bij wisselende stofsamenstelling wanneer uw Toxic Blootstellingsberekeningen is gekoppeld aan Toxic (Safety Solution).

 

Vragen of u wilt een demo zien? Bel met 070-3780162 of neem contact op via het contactformulier. Deze module is beschikbaar voor live (online) demonstratie. 

 

Met de Toxic Blootstellingsberekeningen heeft u een gebruiksvriendelijke blootstellingsberekeningstool in huis welke volgens de nieuwste digitale standaarden en inzichten is ontwikkeld. Hierdoor biedt de module de vereiste wettelijke inzichten voor uw veiligheidsbeleid en is deze module tegelijkertijd laagdrempelig en door iedereen te gebruiken.