Back to top

NIEUW Toxic® Wettelijk Stoffenregister

Back to top

Wat mag u verwachten?

Wanneer u het bestelfomulier invult ontvangt u een stoffenregister dat volledig volgens de richtlijnen van REACH en de inspectie SZW is opgesteld. Dit register leveren wij zo compleet mogelijk aan, op basis van de meest actuele gegevens en wetgeving. Sommige zaken, zoals de locatie waar het product wordt gebruikt, kan uw preventiemedewerker vervolgens aanvullen. Met dit register heeft uw preventiemedewerker een gecontroleerde wettelijke basis om het verdere chemische veiligheidsbeleid op te baseren.

U voldoet hiermee als ondernemer aan uw registratieplicht gevaarlijke stoffen volgens de arbowetgeving en REACH. U heeft tevens inzichtelijk welke stoffen schadelijk zijn om uw medewerkers te beschermen. Wij sturen u een jaar lang notificaties als er iets verandert qua de schadelijkheid of wetgeving mbt uw stoffen. U dient wel het stoffenregister verder zelf bij te houden om wettelijk compliant te blijven.  

Na het invullen van het formulier nemen wij per e-mail contact met u op om te vernemen welke stoffen u heeft (max 50).

U ontvangt daarna zo snel mogelijk uw wettelijk stoffenregister per e-mail in Excel.

Bestel snel en voldoe aan uw registratieplicht gevaarlijke stoffen/chemische producten voor slechts €499,- (excl. btw)!

Wanneer u meer dan 50 chemische stoffen heeft is het raadzaam Toxic Safety Solution the gebruiken. Dat scheelt u in de kosten. Bel dan met +31 070 3780162

*Toxic als onderdeel van Sdu BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document download of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kunt u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door een van onze adviseurs.

Meer hierover leest u in onze algemene voorwaarden.

Actievoorwaarden: wanneer u een whitepaperdownload benaderen we u vanuit Toxic één keer met een relevante commerciele aanbieding.