Back to top

NIEUW Toxic® Toolbox chroom-6

Waarom een Toxic Toolbox chroom-6?

Er is de laatste tijd veel te doen over de gevaren van chroom-6. Er worden dan al snel door directie en medewerkers vragen gesteld. Is chroom-6 aanwezig in ons werkprocesEn zo ja, hoe is gevaarlijk is chroom-6 bij het dagelijkse werk. Kan een medewerker chroom-6 herkennen en kunnen wij hem daarbij helpen? Wanneer wordt de medewerker blootgesteld en welke maatregelen kunnen er worden genomen om te zorgen dat onze werkvloer veilig werkt met chroom-6?

Herkent u deze onrust, met bijbehorende vragen, dan is de Toxic® chroom-6 Toolbox het goede startpunt voor u. Dit om de juiste voorlichting richting de werkvloer te geven en ook om de onrust bij de directie en het management weg te nemen.

Toxic® chroom-6 Toolbox bestaat uit:

  • een intake gesprek, 
  • het geven van een op maat gemaakte presentatie, toegespitst op uw situatie en organisatie (duur ongeveer 2 uur),
  • de presentatie gegeven op uw locatie,
  • handout & aanwezigheidsformulier. 

Maximale groepsgrootte per toolbox sessie is 35 personen.

Deze toolbox is geen standaard toolbox maar wordt inhoudelijk op uw situatie en branche toegespitst. Er volgt een telefonische intake waarbij de Toxic adviseur uw specifieke situatie en wensen inventariseert. Hierdoor worden de beschreven situaties tiidens de toolbox sessie herkenbaar voor uw medewerkers. Uiteraard worden ook alle vragen in de twee uur durende sessie beantwoord.

Voor wie geschikt:

Iedereen die binnen uw organisatie op de hoogte moet worden gesteld van de risico's en gevaren van het werken met chroom-6.

Chroom-6 Toolbox ook speciaal voor VCA**

In het kader van VCA** moet een organisatie jaarlijks minstens tien toolboxmeetings houden, bij VCA* wordt dit ook aanbevolen als middel voor structurele voorlichting. Maak daarom ook gebruik van deze toolbox in het kader van uw VCA. 

 Prijzen *

Eén Toxic Toolbox voor Toxic klanten € 950,-(excl btw)

Eén Toxic Toolbox voor niet-Toxic klanten € 1.150,- (excl btw)

 * heeft u andere wensen, of wilt u meerder sessies houden binnen het bedrijf, neem dan contact op met Edwin Ferdinandus, e.ferdinandus@sdu.nl, voor een voorstel op maat .

 

 

Gratis Toxic Webinar chroom-6 terugkijken

Dick Spreeuwers Onderzoeker Vrije Universiteit licht chroom-6 toe vanuit het gezondheidsperspectief. Kijk deze webinar terug.

 Alle chroom-6 verbindingen 

Bekijk deze lijst van het RIVM met alle chroom-6 verbindingen.

Toxic Whitepaper Chroom-6

Over chroom-6 is veel te doen maar wat is het precies en waar moeten we op letten. Is het echt zo gevaarlijk? Bekijk deze beschouwende en informerende whitepaper.