Back to top

Gratis Toxic Bewustwordingsspiegel

Hoewel de werkgever wettelijk verantwoordelijk is voor de veiligheid van zijn medewerkers. Is natuurlijk iedereen in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid. Om die bewustwording op uw werkvloer te stimuleren hebben we iets leuks ontwikkeld. Namelijk de Toxic Veiligheid Bewustwordingsspiegel. Iedere Toxic Nieuwsbrief abonnee ontvangt deze gratis. Vraag hem dus aan.

Het is een ludieke gadget van A4 formaat die u overal kunt ophangen, op de werkvloer of in de kleedkamer. Wilt u de spiegel ontvangen dan hoeft u alleen maar een abonnement op onze gratis tweewekelijkse nieuwsbrief te nemen en we sturen de spiegel gratis naar u toe. De Toxic Veiligheid Bewustwordingsspiegel en de Toxic nieuwsbrief zijn een goede combinatie voor elke veiligheidsprofessional.

Toxic, wij werken aan een wereld waarin werk geen leven meer kost.

 

Gratis Toxic Nieuwsbrief voor wie geïnteresseerd is in chemische veiligheid

Neem nu een gratis abonnement op de Toxic nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, rapporten, whitepapers, nieuws REACH/Inspectie SZW, de szw-lijst en nog veel meer. Blijf op de hoogte op het gebied van chemische veiligheid via de Toxic Nieuwsbrief.

Gratis Toxic Bewustwordingsspiegel: Wie is er hier verantwoordelijk voor jouw veiligheid?

 

 

Elke veiligheidsprofessional zal aangeven dat het veranderen van onveilig gedrag bij medewerkers één van de moeilijkste taken is. Dit veranderen begint bij bewustwording van onveilige situaties (de Toxic e-learning) maar ook bij bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid. Om dat laatste te bewerkstelligen is de Toxic Veiligheid Bewustwordingsspiegel ontwikkeld.

Deze bewustwordingsspiegel ontvangt u gratis wanneer u zich abonneert op de gratis tweewekelijkse Toxic Nieuwsbrief.