Toxic: Alles onder controle

Back to top

Toxic Webinars Veilig werken met chemische producten

Toxic webinar 'De nieuwe SZW lijst, wat te doen?'

'De nieuwe SZW lijst, wat te doen?' Deze webinar was op 5 februari 2018 te volgen. Wil je hem zien vul dan dit onderstaande formulier in. Hij duurt 31 minuten. 

 

Toxic Webinar 'Blootstelling berekenen en grenswaarden. Altijd nodig'?

Toxic webinar 'Blootstelling berekenen en grenswaarden. Altijd nodig'?. Wordt vaak een moeilijk onderwerp gevonden. Is het wel altijd nodig? En als het moet, op welke wijze doe je het en hoe leg je het vast. Wat zijn de valkuilen etc?  Deze Toxic webinar heeft plaatsgevonden op 22 maart om 14.00 uur 2018. 

Toxic Webinar 'Voorlichting bewust veilig werken op de werkvloer'

Deze Toxic webinar is op 26 april 2018 om 10.30 gehouden. Deze webinar gaat over voorlichting om bewustwording op de werkvloer te creeren omtrent veilig werken met chemische producten. Vaak is er weerstand. Hoe overwin je die en hoe belangrijk is het dat de bewustwording omtrent veilig werken er is. Kijk deze webinar nu terug. 

Back to top

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief over werken met chemische producten

De Toxic nieuwsbrief informeert u tweewekelijks over veilig werken met chemische producten/gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie.

*Toxic als onderdeel van Sdu BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document download of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kunt u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door een van onze adviseurs.

Meer hierover leest u in onze voorwaarden

Afmelden kan via de afmeldlink in elke editie van de Toxic e-mail.