Toxic: Alles onder controle

Back to top

Scan wettelijke aansprakelijkheid veilig werken chemische producten

Waarom deze gratis scan zeer nuttig voor u is.

U kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt en u ontdekt hoe uw veiligheidsbeleid zich verhoudt tot dat van andere organisaties in Nederland.

Met de resultaten van de Quick Scan kunt u de volgende stap gaan zetten in het veiligheidsbeleid van uw organisatie, omdat u weet wat de focuspunten moeten zijn voor een veilige werkomgeving conform de huidge wetgeving. 

 

Nadat u de vragen in de Quick Scan heeft beantwoord, ontvangt u binnen 5 werkdagen twee rapporten. De uitkomsten zijn strikt vertrouwelijk en deelname is gratis en vrijblijvend. U heeft niets te verliezen, alleen te winnen.

Beoordeel of uw organisatie (nog steeds) risico's loopt op het gebied van werken met chemische producten.

Back to top

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief over werken met chemische producten

De Toxic nieuwsbrief informeert u tweewekelijks over veilig werken met chemische producten/gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie.

*Toxic als onderdeel van Sdu BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document download of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kunt u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door een van onze adviseurs.

Meer hierover leest u in onze voorwaarden

Afmelden kan via de afmeldlink in elke editie van de Toxic e-mail.