Toxic: keeping you safe at work

Back to top

Full service

Graag introduceren we ons Full Service Concept. Bedoeld voor de veiligheidsprofessional die het verschil wil maken voor zijn organisatie en medewerkers.

Back to top

Ons Full Service Concept is opgebouwd uit drie pijlers.

1. Toxic Opleidingen en E-Learning

Denk aan een expert training CCSE voor de veiligheidsprofessionals, een algemene risico inventarisatie training voor het management of een praktische training 'on the job' voor de werkvloer. 

De informatie en kennis die wordt aangeboden tijdens de CCSE-opleiding, zal u helpen de risico’s te zien bij het werken met chemische producten binnen uw eigen werkomgeving. U zult tevens de juiste kennis meekrijgen om de risico’s die u waarneemt te ondervangen en in geval van calamiteiten juist te handelen.

Ook de Ondernemingsraden die de preventiemedewerker moet ondersteunen kunnen we een basiscursus chemische veiligheid met de wettelijke verplichtingen als uitgangspunt aanbieden.

NIEUW is de e-learningmodule. Door uw werknemers Toxic e-learning aan te bieden, bent u beter in staat om ervoor te zorgen dat er binnen uw organisatie op de werkvloer en door lijnmanagers zeer bewust, veilig en volgens de wetgeving met chemische producten wordt gewerkt.

2. Toxic Advisering

De Toxic adviseurs staan u bij, of het nu gaat om het uitvoeren van een stoffen- of risico inventarisatie of bijvoorbeeld Personal Air Sampling metingen in uw bedrijf ter bepaling van blootstellingen, niets is ons teveel. Ook verzorgen we Hulp bij invoer van stoffen/producten in Toxic. 

Andere zaken die we voor u kunnen regelen:

  1. PAS metingen
  2. SDS maken van uw eigen producten
  3. Inventariseren stoffen en kant-en-klaar aanlevering van uw Toxic database.
  4. PID metingen voor VOS stoffen.
  5. Control Banding
  6. Dust Track metingen voor aerosol/respirabele stoffen.
  7. Maken van SDS-en volgens REACH
  8. Ondersteuning bij Risico Inventarisaties.

3. Toxic Chemical Safety Solution 

Toxic is een unieke online oplossing in de Europese markt. Toxic helpt u bij het registreren van chemische stoffen en het communiceren met uw medewerkers over (werken met) chemische producten. Hoewel Toxic bijzonder gebruiksvriendelijk is, organiseren we regelmatig webinars voor onze gebruikers of potentiële gebruikers. Hierin gaan we dieper in op specifieke functies en leren we u hoe u Toxic optimaal gebruikt.

Meer weten?

Back to top

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief over werken met chemische producten

Onze nieuwsbrief informeert u over chemische producten en veilig werken binnen uw organisatie.