Toxic: Alles onder controle

Back to top

Opleiding CCSE® Summerschool wegens succes verlengd tot en met september.

CCSE® Summerschool

juli - september 2018 

Praktische kennis en verdieping bij het veilig werken met chemische producten.

Einde van het jaar heeft u het vaak druk met audits en inspecties. In de zomer is het vaak een stuk rustiger. Besteed die rustige periode nuttig en volg de CCSE© (Certified Chemical Safety Expert) opleiding.  Om u en uw leidinggevende over de streep te trekken geven we u ook nog eens in deze periode € 800,- korting. Van 2.499,- voor €1.699,- (excl. btw) per deelnemer.

In de praktijk spreken wij veel veiligheidsfunctionarissen die aangeven dat zij behoefte hebben aan praktische en toepasbare kennis over deze wetgeving, en tevens aan een verdieping van hun kennis over veilig werken me chemische producten. De CCSE-opleiding speelt in op deze wens. In overleg met de board van de stichting CCSE (zie www.ccse.nl) is een curriculum ontwikkeld dat intensief, doordacht en vooral praktijkgericht is. 

 

     

Summerschool data & locaties

6, 12 en 19 juli 

Hilton Rotterdam

26 juli, 7 en 16 augustus

Van der Valk Breukelen

8,15 en 22 augustus

Hilton Leiden

27 augustus, 4 en 21 september

Van der Valk Eindhoven

*31 augustus 11 en 18 september

Van der Valk Breukelen 

*28 september 9 en 17 oktober

Hilton Rotterdam

 

* Wegens het succes is de Summerschool is verlengd tot en met de maand september. 

Inschrijven

De CCSE opleiding ondersteunt u met praktische en toepasbare kennis, maar biedt ook een verdiepingsslag waar het gaat om veilig werken met chemische producten. Schrijf u nu in met €800,- korting. Ga naar www.sdujuridischeopleidingen.nl. Zie brochure.

 

Contact

Jimmy Bas (070) 378 0162 Toxic@sdu.nl

Hoe ervaren deelnemers CCSE

Vincent de Koning, SHE Officer van Vopak, heeft ook CCSE gevolgd en examen gedaan. We hebben hem een aantal vragen gesteld.

Waarom heeft u gekozen voor CCSE?

Om mijn kennis niet alleen te verbreden maar ook te verdiepen met name op het gebied van blootstelling en de interpretaties hierop.

Hoe heeft u de opleiding ervaren?

Als weliswaar een flink pakket, zeker het examen maar meer dan de moeite waard.

Op welke wijze heeft CCSE bijgedragen aan uw professionele ontwikkeling en uitoefenen van uw professie?

Het heeft mij breder inzetbaar gemaakt in mijn vakgebied door de detailslag

Certificering

In overleg met de board van de stichting CCSE© (zie www.ccse.nl) is een curriculum ontwikkeld dat intensief, doordacht en vooral praktijkgericht is. Na het behalen van het examen kunt u zich Certified Chemical Safety Expert noemen en kunt u zich inschrijven in het register. Daarna blijft u jaarlijks op de hoogte door de permanente educatie CCSE©. 

350 veiligheidsprofessionals hebben al deelgenomen

 Er hebben al meer dan 350 veiligheidsprofessionals deelgenomen aan CCSE©. Zorg dat u ook de opleiding volgt en de persoonlijke certificering behaald. 

Back to top

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief over werken met chemische producten

De Toxic nieuwsbrief informeert u tweewekelijks over veilig werken met chemische producten/gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie.

*Toxic als onderdeel van Sdu BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document download of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kunt u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door een van onze adviseurs.

Meer hierover leest u in onze voorwaarden

Afmelden kan via de afmeldlink in elke editie van de Toxic e-mail.